Zhaoshan Industrial Zha , Huandong Street City Zhuji City Province Zhejiang Province Province China.

Kabeh Kategori
EN
nelpon kita

+86-0575-87250686 |+86-575-87250687

Kirimake Kirim

zsbruce@zhaoshanemb.com

Wektu Mbukak

Mon -Sat: 7: 00 - 17: 00

Mesin Sulam Jahitan-Chain kanthi kacepetan dhuwur

Omah>Products>Mesin Sulam Jahitan-Chain kanthi kacepetan dhuwur

  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563766552371.jpg
  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563766766078.jpg
  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563766387727.jpg
  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563767111699.jpg
  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563767706957.jpg
  • https://www.zhaoshanemb.com/upload/product/1567563767230043.jpg

Mesin sewing sulaman mesin jahit sulit

Hubungi kita

  • PENGENALAN PRODUK
Details cepet:

Wilayah Sulaman: 600 * 900mm

Ukuran meja kerja: LW: 8150X2350

Ukuran Sakabèhé: LWH: 8150X2350X1340mm

Layanan sawise dodol sing Disedhiyakake: Layanan pangopènan lan ndandani, Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri

Kondisi: New

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Jeneng merek: ZHAOSHAN

Jinis: Sulaman Chenille

Operasi: Komputer

Kepala Interval: 300mm

Certification: ISO9001

Waranti: Taun 1, Setaun

Kacepetan maksimal: 900RPM

Kacepetan minimal: 650RPM

Bobot: 6000KG

Product name:High efficiency industrial chain stitch embroidery sewing machines

Basa: Cina / Inggris / Spanyol

Komputer: Dahao

Werna: Ijo / Putih / biru / Grey

Jarum: 4



Kemampuan sumber:

Sumber Kabisan:
200 Set / Sets saben Sasi

Packaging & Delivery:

Details Packaging:Mesin sewing sulaman mesin jahit sulit
NO.1-Vacuum packing tanpa kayu cilik. (mesin sing padha bisa sijine set 2 dadi siji wadhah 40ft HQ

Port:Port Ningbo / Shanghai

Wektu Lead:

Jumlah (Sets)

1 - 5

> 5

Est. Wektu (dina)

25

Rundingan


Product Product Detailed:

Mesin Kualitas NO.1-Apik Kanthi Harga Kompetitif.
NO.2-On Pangiriman Wektu.
Layanan NO.3-VIP Sawise Jualan.



Description:


ZHAOSHAN 612(6 COLOR,12 HEADS) SERIES TOWEL/CHAIN STITCH COMPUTERIZED EMBROIDERY MACHINES.

We can produce machines according to customer’s special requirements. The speed can reach 650RPM,the chenille embroidery and chain stitch embroidery can be changed automatically.

Unit: mm

model

Langkawi

Kepala

Kepala sirah

Emb.Range (XxY)

Length

jembaré

Dhuwur

608

6

8

800

1650 x 1250

10090

3050

1440

612

6

12

400

500 x 750

6250

2050

1340

615

6

15

300

600 x 900

6250

2350

1340

Model lan spesifikasi mesin bisa digawe miturut syarat khusus pelanggan, lan ukuran lan rincian sing nyata kudu disepakati kanggo kontrak.